Ljusgrå Väggar Kök

Big Banner

Original Ljusgrå Väggar Kök LILLA VILLA VITA: Drömkök

Original Ljusgrå Väggar Kök LILLA VILLA VITA: Drömkök

LILLA VILLA VITA: Drömkök - Det kan börja med en svartvit bild eller en röd klocka. Det finns detaljer som orsakar jennies kreativitet till hela huset långsamt men i verkligheten har ändrat stilen. Av johanna flyckt text: nina sederholm fotografi: carina olander. Dove partitioner, grå skåp fronter och den målade dörren är brutna brand newf första klass med kolsvart detaljer och obehandlade naturmaterial. Många ursprung bevaras, trots att villaen är 49a2d564f1275e1c4e633abc331547db. Men med utsikt över vanadislunden, denna 2.Five-rumslägenhet på vanadisvägen fyra, är vasastan en verklig pärla. Moderna och smidiga stammar uppfyller klassisk 20-tals attraktion och de ljusgråa väggarna blandade med den trendiga inredningen ger ett avslappnat och atmosfäriskt intryck.

Se även : Förvånande Hth Kök Inredning Lådor Lådinredning - Lådtillbehör För En Praktisk Lådinredning | HTH

Angränsande till strandvägen och ett stenkast från djurgården ligger detta fantastiskt renoverade och nyrenoverade 52 kvadratmeter stora. Fastigheten på styrmansgatan 6, östermalm är oändligt ljus och har grå info på köksskåpet utöver den målade ytterdörren. Väggarna i bäddsrummet är snap mörkare, så när man på en vit träpanel går upp en bit på väggen från det milda trägolvet. Precis här har du matchat med mörkare textilier på varje gardin och madrasslinne. De kvarvarande rummen och kökets mjuka gråväggar matchas med de lite slöja gardinerna och den jämn långsammare soffan och i stället för plattor har man valt en vacker marmor ovanför köksdisken.

G okokt väggfärg har blivit den helt nya vita. Plocka ut från hela paletten - mörka solskuggor är lika vackra som glans och ljus. Den största aspekten kan vara om inredningsdetaljerna dessutom kommer i en gråstil, men de kan i allmänhet vara brutna med vita, svarta, metaller och naturmaterial som består av obehandlat trä och kork. Grått, vitt, oerfaren planteliv och information i svart och mjukt trä skapar konkord och det rymliga sovrummet är uppdelat med en modern avföringstol och inbjuder ett annat rum som kan användas som arbetsplats eller klädkammare. Högt uppe i bostaden på celsiusgatan åtta, kungsholmen hittar du denna smarta lägenhet i två rum. Sina fyrtiofem rektangulära meter, trots detta, känns detta boende rymligt och eteriskt och den grå paletten går som en crimson tråd via alla rum.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: