Måla Vägg I Kök

Big Banner

Original Måla Vägg I Kök Livet På Höjden: Helgens Tapetsering Och Målning

Original Måla Vägg I Kök Livet På Höjden: Helgens Tapetsering Och Målning

Livet på höjden: Helgens tapetsering och målning - Börja med hjälp av att välja de färger du vill ha och utveckla det humör du behöver. Det är inte längre grannen eller inredningen som kommer att njuta av ditt kök, det är du. I olika ord vågar du vara privat, det är inte längre felaktigt!. Har målat barnrum i helgen med en podcast (här!) I mina öron har jag haft en utmärkt smak och behöver huvudet på hela bostaden med borstar och roller. Helst vill jag måla mig lite, förutom att dölja några extra spännande funktioner i hemmet användningen av färgning. Som ett exempel, så här!. Köket är hjärtat av huset för många av oss och det rum vi föredrar att spendera vår tid på. Ett slitet kök är inte så svårt att återuppta med färg. Här kan du hitta tips om hur du når färg.

Se även : Skön Snickeri Kök Stockholm Platsbyggt Kök Av Åraslövs Snickerier | Inspiration (Interior

Måla köket som väggen! Du har synlig den här bilden, av rutt, från alcros gröna önskningar. Och det finns mycket att stimuleras genom att använda, eftersom den mycket söta aggregeringen av oerfaren och rosa i riktning. Men också att du verkligen målar köket samma färg som väggen! Att ha ett vitt kök med vita skiljeväggar är så vanligt, men det krävs viss uppfattning i nya kurser för att känna igen att du kan måla varje luckor och väggar som en instans, oerfaren som en ersättare!. Måla taket! Det här har jag bloggat om i förväg, men målar det taket överst på sidan med rummet? Så, tänkt att göra det i vårt sovrum, och jag hade bott i en sekel-antik lägenhet med studior, vilda hästar kunde inte ha avskräckt mig!. Vi målade med kalkfärg den primära tiden ungefär 2 år sedan och med tanke på att vi ändå målar med denna extremt goda färgning. Vad jag gillar med den kalka skuggan är den känsla som de gör i ett rum, ljuset faller så hög kvalitet på dessa partitioner och en enkel tom vägg blir genast så himmel förstklassig. Jag har fått ett antal frågor med allt från himmel och jord, så det här är ett budskap om denna exakta nyans.

Måla speglarna! K, kanske finns det inte många som har snickeri som dessa i sitt hem (jag är positiv nu inte), men dörrar med speglar är inte ganska ovanliga i svenska hus! Här kan du inspireras nu att inte måla hela dörren inuti lika färg, men använd speglarna genom att bestämma om två eller tre solglasögon och betona det lilla snickeriet en extra touch. Behaglig!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: