Nytt Kök Vad Välja

Big Banner

Original Nytt Kök Vad Välja Kök - Se Årets Heta Kökstrender | Leva & Bo

Original Nytt Kök Vad Välja Kök - Se Årets Heta Kökstrender | Leva & Bo

Nytt kök vad välja - Flera år senare visste vi exakt hur vi ville ha det, och det var stort sett större våning. Vi erbjöd ett sängrum så att du kan utöka köket och har en matsal med plats för gott. Vi har gjort en bit i taget på hösten och vintern. Rivit ner på väggen, flyttade in i matrummet i roms antika rum / på senare tid har vi ätit baren i köket, placerat några porslinstak i taket för att uppleva belysningsarmaturerna och i slutändan testa lite väggfärg tidigare än att fortsätta med ripen. Det är ett mycket bra sätt att smyga upp underhållet, så att du kan få en känsla av hur det kommer att bli och det blir enklare att göra alla alternativ till det helt nya köket.

Se även : Dyr Sk Kök Göteborg 1 Rum Och Kök På Paradisgatan 25 H - Lägenhet | Kvarteret Mäkleri

Vi har valt en tilltalande kaka från skandinaviens shakerköokay, som producerar timmerbyggda träkök. Nu har adam från skandinavien shakerköokay varit här för kontroll över renoveringen. Det hade varit några extra plockningar att ta men ingen stor tur ändras in där.

Av alla deval jag skrev ungefär inom den sista inlämningen har vi bestämt oss åt en aspekt, nämligen färgen. Det kommer sannolikt att vara en ganska mörkgrå färg (ncs s 6005-g50y). Vi har alltid haft ett vitt kök, så det känns väldigt bra. Bänkskiva, kakel / kakel, väggfärg mm är inte bestämda. Det kan vara några panikval, eftersom det inte verkar vara möjligt att välja just nu.

Känner inte igen om du läser att vi renoverar köket i februari? Här kunde du se hur vi började riva en bit i vårt nuvarande kök. Måste säga att det ändrats till superb att vi förväntade oss köket renovering medan vi flyttade 2012. Vi uppdaterade köket litegrann men gjorde nu inte några övervägande modifikationer.

Att ta med din personliga, icke-offentliga kontakt till köket innebär inte en fullständig bevarande, där du tar bort allt. Här är förstklassiga förslag på hur man får rimligt prissatta för en helt ny känsla i köket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: