Stommar Kök Ikea

Big Banner

Original Stommar Kök Ikea Köksinredning Till Ikeas Metod-Stomme. Gör Ikeaköket Unikt Med

Original Stommar Kök Ikea Köksinredning Till Ikeas Metod-Stomme. Gör Ikeaköket Unikt Med

Köksinredning till Ikeas Metod-stomme. Gör Ikeaköket unikt med - Vi valde vanliga väggskåp för att få en extra luftig känsla i rummet, det är ganska litet. Men vi har ett showcase på bänkskivan där vi håller allt glas och koppar. Annars har vi alla porslin, krukor och så vidare. I containerhytter. Det är så mycket jämnare när du kan dra ut behållaren och upptäcka allt innehållsmaterial än att behöva flytta ut saker för att få rätt till ingången till vad som ligger bakom. Som du kan göra i skåp. Sedan öppnar den en öppen hylla vid väggen. Jag konstruerade själv köket i epoqs mjukvara, som nu blir ren. Jag har förvirrat ett antal stubbar i metoder som inte kommer att vara koncept från början. Men blev till stor hjälp när det gäller att svara på frågor och beställa genom att använda telefonen. Vanligt, jag är mycket nöjd med urvalet av köksbunkar och luckor.

Se även : Tillfällig Nya Mått Ikea Kök LIMHAMN Ben Och METOD Bänkskåp I Nya Mått Ger En Luftigare Look I

På onsdagskvällen fortsatte köket. Samtidigt som peter arbetade för att få de allra sista skenorna i närheten på köksväggens vägg, borde pappa nya hål genom marken för att dra de återstående vattenrören. Han böjde och slog isolering ut ur dörren röret innan han mättade och borrade hål högt på köksväggen och sedan tråda genom de två rören där in i vila rummet. Detta förändrade sig i hur köket betraktades tidigare än rören hade kommit på plats ... Och så efter att det primära röret byttes in i trucken genom marken och in genom väggen till toaletten. Jag glömde bilden från vila rummet, men det är inte längre extra spännande just nu än att se ett rör som dyker upp där, alltför mycket så mycket som taket. Jag spenderade en gång till lite tid på att "söka framåt" exteriör. Runt men vi har lämnat hål medan vi masoned. Dessa är uppfattningar som ventilationshål, eftersom vi har byggt en konventionell bondgård under detta lilla hus. Hålen har hittills varit öppna och det har varit gratis för våra kyssar att krypa in och ut som om de ville ha det. Inte längre säkert att vara en hut - och i värsta fall - katt muddle för vår 4-legged älskling, men det är en sådan aspekt som bara inte har blivit verklig. Det måste dock också introduceras att vi planerar att höja dessa ventilationshål lite, ett bra sätt att kunna fylla lite högre upp runt huset runt bostaden. Och det är en bit som väntar på tiden för att återställa bara passet på hålen, som vi också har varnat för att placera gallret inuti hemfönstren. Nu förändrades det i tid, men vi kände oss. Så jag brukade leta efter våra 6 ventilationsgaller lite provisoriskt inuti hemfönstren. Det kan finnas en skrapa med en morakkniv för att få den perfekta storleken på hålen, men det blev ganska snabbt för att få dem på plats. Innan vi fyller på, men de måste elimineras igen, fönstret lyfts upp och grillen kopplas sedan bra. Men hittills är det här perfekt. Jag har också "utformat" några skåpen själv. Kaminen med diskmaskinen är verkligen ett halvt stort skåp vi har byggt med ett väggskåp med mikroområde (vilket i vårt fall är en blandad mikrovågsugn / ugn, även från ikea). Vi har dessutom samlat några "vinhyllor" som vi använder som en smal bokhylla förutom kyl / frys. Som ett komplement till alla omslag har vi en liten pärlplats vi målade inom lika färg som köket. Till exempel är pantryet helt byggt upp på detta sätt.

Jag förvärvade några frågor efter min återstående post på köket att jag skulle svara här. (Det är så att skjuta i dagslys är inte ganska rent inom den gråfärgade säsongen vi har ...). Stammar från epoq (köpt hos elgiganten), bäst och laddningsnivå samma till ikea. Det kan finnas ett undantag och det är långt sinken (ramen), som kommer från helt enkelt ikea. Jag ville tydligt få den vita sinken från helt enkelt dem.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: