Litet Väggskåp Kök

Big Banner

Otrolig Litet Väggskåp Kök Vårt Kök

Otrolig Litet Väggskåp Kök Vårt Kök

Vårt kök - Jag utformade köket själv i epoqs mjukvara, som inte blir ren. Jag har förbryllat ett antal stubbar i tillvägagångssätt som kanske inte är tänkt från början. Men blev till stor hjälp när du besvarade frågor och beställde via telefon. Vanligt, jag är mycket nöjd med urvalet av köksbunkar och luckor. Jag fick några frågor efter att min sista skickat på köket som jag brukade svara här. (Det här är ett sätt att skjuta på dagtid är inte ganska smidigt inom den gråfärgade säsongen vi har ...).

Se även : Prodigous Boråstapeter Till Köket 10 Blommiga Tapeter Som Skapar Härlig Lantlig Stil

Stammar från epoq (erbjuds hos elgiganten), förstklassig och betygsätt grad lika med ikea. Det finns ett undantag och det är långt ifrån sinken (ramen), som kommer från helt enkelt ikea. Jag ville tydligt vilja ha den vita sjunken från helt enkelt dem. Jag har också "designat" några hyllor själv. Kaminen med diskmaskinen är utan tvekan ett halvhögt skåp som vi har byggt med ett väggskåp med mikroområde (vilket i vårt fall är en kombinerad mikrovågsugn / ugn, dessutom från ikea). Vi har dessutom samlat några "vinhyllor" som vi använder som en smal bokhylla förutom kyl / frys. Som ett tillägg till alla omslag har vi en liten pärlplats vi målade inuti den lika skuggan eftersom köket. Som ett exempel är pantryet helt byggt på detta sätt.

Jag fick några frågor efter min sista post på köket att jag skulle svara här. (Det är ett sätt att skjuta i solljus timmar är inte alltid ganska slät i den gråfärgade säsongen vi har ...). Vi valde regelbundna väggskåp för att få en mer eterisk känsla i rummet, vilket är ganska liten. Men vi har ett displayfall på bänkskivan där vi bevarar allt glas och koppar. Annars har vi alla porslin, krukor och många andra. I boxhutar. Det är så mycket jämnare när du kan dra ut behållaren och märker allt innehåll än att behöva transportera saker ut för att få tillgång till vad som finns bakom. Som du kan göra i hyllor. I slutändan kommer det att öppna en öppen hylla på väggen.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: