Regla Vägg Kök

Big Banner

Otrolig Regla Vägg Kök Väggen Mellan Sovrummen Är Uppe! - Vår VillaVår Villa

Otrolig Regla Vägg Kök Väggen Mellan Sovrummen Är Uppe! - Vår VillaVår Villa

Otrolig regla vägg kök - Invändig väggen bland sovrummen är upp, vilket gör att den inre väggen själv är en av de saker som en hemskyttare kan göra sig själv, helt enkelt isolering, gips och gips!. Jag lägger underhållsplaster över alla väggar i bostaden för att göra jämna ytor, eftersom bred förpackning inte alltid är mitt problem, renoveringsgipset är bäst 6 mm tjockt och jag antar att det är lättare att måla eftersom det väger mycket mindre!.

Se även : Intagande Rita Ditt Egna Kök Ikea TINGSRYD Dörr, Trämönstrad Svart

Vi hade inte köket ritat innan vi började specialiserat på det här elementet. Så i början testade vi skissa och placerade dessutom tråden på golvet för att få ett tydligare syn på hur vi ska spela på avståndet. I december 2014 började vi bygga kök. 60-åttio ekonomiska jobb, hemproduktion och sociala frågor, har vi prioriterat dessa månader. I förra augusti har vi sagt till oss själva: "förmedla extra tryck, inte betala."; Så det är därför vi tillbringade ett antal gånger med konstruktionen. Vi skulle älska att tro att det bara är stresslös konstruktion som inte är mest effektivt bidrar till bättre fitness (mentalt och fysiskt), men dessutom att det praktiskt taget blir snyggt konstruerat med en bra layout / funktion / design från början.

Vi arbetar mycket med hälften i halvor. Min tappningslärare anneli så fort som sagt att skruvarna att målningarna själva fungerar bra ett tag. Kanske 30 år vad jag känner igen. Men tråden inuti skruvarna målar också som ett dokument (med tiden) så att trådarna inuti vedet spikas tills det förlorar fästet och blir okorrekt eller brutet i slutet, etc. Hon noterade säkert stolar som får en en mängd stress på henne. Men vi introducerade den i konstruktionen och försökte därför göra hälften av 1/2 på de platser som vi fann nödvändiga. Tex här inne i köket och vid taket i taket.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: