Snygga Klassiska Kök

Big Banner

Otrolig Snygga Klassiska Kök En Vacker Våning

Otrolig Snygga Klassiska Kök En Vacker Våning

Otrolig Snygga Klassiska Kök En Vacker Våning - Götenehus huskvalitet lidingö är ett residens som andas new england, men luktar gott om den svenska skärgården och den skandinaviska byggnadens sätt att leva. Inomhus är en fängslande modeblandning av skärgård och bondgård, trevlig gammal skola och riktigt banbrytande. Utsidan är fantastisk. Arkitekterna på götenehus, johan danielsson och mikael strömberg har ritat en bostad som tar mig tillbaka till det lilla samhället i new england där jag bodde i högskolaår. Och känslan av de vita träfasaderna, genom att använda spåren av måsarna, av hummertonen på hamnen som väntade på morgonens fiskeresa, kommer att bli tydlig. Här väntar ingen hummer tonfisk och inga måsar hörs båda: huset är inte alltid till sjöss men känslan av salta vindar finns där och jag är redan charmad. Vilket område!. Köket har traditionell svartvitt mark, vit kakel, granitplatta och vita slitsar. Trevlig och får inte på något sätt föråldrad! Men var medveten om att det finns många rektangulära mönster inuti köket; i kakel, i slitsar, på golvet, så mousserande kryddor, sfäriska saker och olika saker behövs för att mjuka för att balansera.

Se även : Felfri Kostnad Bygga Ut Kök Gjorde Sommarstugan Till En Toppmodern Villa | Hemma Hos

Välkommen till detta fantastiska våning i malmö! Betraktas i sofies blogg den andra dagen och märkte några snapshots från detta hem! Var genast att ta en titt! Elegant blandning mellan modern, traditionell och vintage! Utmärkta färgalternativ och utsökta golv. Det är verkligen vackert, privat och så utmärkt! Nu är det fredagsmorgon här för hela snedstället och i eftermiddag kommer det att bli the lodge inn för ett styrelsemöte i mitt företag! Av riktning är digitalkameran på resan! Och som vanligt är jag på instagram som @addsimplicity. "vi har försökt att skapa en bostad med egentligen new england-upplevelse, men med ett bra köp av svensk byggnadstradition och med en" svord "planritning berättar johan danielsson mig och visar mig det yttre. Den vita, platta, den långa -sloped veranda som sträcker sig längs hela entréfacetten, de många små taket och skodderna är alla designuttryck för den klassiska strukturen i new england. Och av rutt hade de alla en praktisk karaktäristiska gång de en gång kom fram i nittonhundratalet nordöstra oss.

Ditt kök skräddarsys efter dina dimensioner, behov och beslut om ämnen. Avgiften varierar beroende på dessa parametrar. För att få en helt hård uppskattning, försök med särskilda val i vår köksimulator. Exakt laddning är alltid att ha haft genom en återförsäljare.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: