Måla Fogar Kök

Big Banner

Prodigous Måla Fogar Kök 57An: Kaklet Målat

Prodigous Måla Fogar Kök 57An: Kaklet Målat

Måla fogar kök - Tvätta färgen med ljummet vatten och en tyg! Lätt som en tallrik och kakan blir som ny! (Erkänner nu att jag nu inte har tagit en ordentlig efterbild, men jag kan göra någon annan dag). Köket blev i stort sett det som vi föll maximalt med huset, att det är en äkta cookie från när bostaden byggdes (-59) och de som kom och hälsade frågar oss om vi kommer att göra om igen, men vi kan inte. Att riva upp denna typ av kök och installerade ett modernt kök kan vara hela månen till denna bostad! (Tur det blev vi som köpte det och inte en modern sort som inte griper grejerna med stora antikviteter).

Se även : Rustik Vinylmatta Till Kök VÅRANS...: Juni 2012

Men ett tappningskök behöver en hel del kärlek vara som ny, så jag började med köksfogarna som var beige, gråa på sina ställen och nästan svart på andra. Slitna och obehagliga verkligen. Efter att jag började såg det så här ut:. åh, den tillgången blev till stor som brev på posten! Kommer att föra oss vårt lilla kök i vårt sommarhus och där lederna är gula och tråkiga. Jag kommer sannolikt att köpa lite av den här typen och måla dem svart! Passar rätt in i bostaden med bostaden är konstruerad 50-60 och köket är original! Hurra!.

Lila hyllan under skåpen ska ersättas med det enda vi har nu, det vill säga en längre och med glasbehållare. Belysningen över sinken kan till och med ersättas (jag är gift med en elektriker kallad mild-hitler). Tusan så smart! Jag har stört mig själv att lederna i mitt vilarum är mycket illa, nu känner jag igen vad som kommer att bli mitt efterföljande projekt för att ta hand om. Jag skulle inte längre ha en uppfattning om att det skulle vara så rent!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: