Bokhylla Ek Låg

Big Banner

Rustik Bokhylla Ek Låg Century-Bokhylla-Lag-Ek - Trosa Möbler

Rustik Bokhylla Ek Låg Century-Bokhylla-Lag-Ek - Trosa Möbler

Bokhylla ek låg - Stockholms bokhylla är gjord av massiv furu / mdf, varefter den är målad med vattenbaserad primer och därefter borstad med lasyolja för att ge det förstklassiga och specifika utseendet som känns starkt och rustikt. Förr eller senare är hyllan jämn lackerad för att presentera en bokhylla som håller bra.

Se även : Enkel Öppet Kök Lägenhet Klas Horn | Seniorval.Se

Omkretsarna på framsidan har förstklassiga snidade spår som kan vara vanliga i stockholms kollektion från englesson. En idealisk bokhylla med små dimensioner. Bokhylla har 4 öppna hyllor för garage. Du kunde avväg hela med större möbler i samma samling. Stockholm är ett stort urval av inredning i högsta böter med trevligt som känns och ser ut, med inredning från englesson kommer du nu inte att bli desillusionerade!.

En kedja av nordisk elegans med slät, skalad design. Material i vitlackad mdf och oljad ek. Buffén och vitrin har rena lådor och slitsar som öppnas med ett mjukt tryck. ?ta skrivbord med litet skrivbordstopp som utan problem är utökat med fjärilproduktion. Stol med fullständig tröst, avslappnad sittplats.

En kedja av nordisk elegans med lätt, skalad layout. Material i vitlackad mdf och oljad ek. Buffén och vitrin har rena lådor och slitsar som öppnas med ett ljust tryck. Matbord med smalt skrivbordspinna är det utan svårighet utökat med fjärilproduktion. Stol med komplett komfort, mysigt säte.

Monté bokhylla från olof nilson är en byggbar hylla med många val! Plocka ut mellan stora eller smala sektioner i fyra enhörda höjder. Trägörrar eller glasdörrar. Trä hyllor med granola timmer, vilket gör hyllan tåla mycket mer vikt än en spånskiva.

Monté bokhylla kan byggas som ett fashionabelt glasskåp med glasdörrar, glashylsor och ljus eller som en stark bokhylla för e-boksamlaren! Monté hyllstrukturer ska förekomma i ek, ask, björk, körsbär, valnöt eller vitlack. Välj från särpräglade finish som innehåller växtolja, vit olja, lack eller rengöring tvål. Bygg din egen dröm bokhylla!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: