Ediths Kök Alingsås Öppettider

Big Banner

Rustik Ediths Kök Alingsås Öppettider Ediths Kök – Nya Restaurangen I Vimpeln - Vimpeln - Alingsås Köpcenter

Rustik Ediths Kök Alingsås Öppettider Ediths Kök – Nya Restaurangen I Vimpeln - Vimpeln - Alingsås Köpcenter

Rustik Ediths Kök Alingsås Öppettider Ediths Kök – Nya Restaurangen I Vimpeln - Vimpeln - Alingsås Köpcenter - Johan kristianson, övervakare av ica maxi stormarknad i alingsås, berättar mer. - Den helt nya matplatsen och kaféet i vimpeln kunde köras i ica maxis riktning och kommer att bli känd som edith's kitchen. Informera oss om helt ny lunch! "Vi kan servera senaste lunchen mellan elva 30 och 14:30, för det verkar som om det är rätt nu, och det kommer att bestå av två till tre rätter varje dag. Allt kan tillagas i vårt kök och från början, vi kommer inte längre använda semi- färdiga varor. Något som garanterar sanna, exceptionella och rimliga priser.

Se även : Häftigt Kakeldekor Kök Tips Ugli ~ Interiörinspiration Och Idéer För Hemdesign

Vimpeln är ett nytt köp- och försäljningsort som ligger efter ica maxi i alingsås, som öppnar våren 2014. Handelshuset blir mer än 20 000 rektangulära meter och är byggt i alingsås antikviteter från 1906. Vimpeln kan också ställa upp ungefär ett hundra tjugo privata bostäder på södra sidan av byggnaden. Ulf och claes melin är marknadsförare på baksidan av köp- och försäljningsmedlet vimpeln, där deras ica maxi-spara också är placerad. Deras familjekrets har handlat i alingsås i tre generationer. Och efter nästan 30 års shopping på orten och de senaste 10 åren med ica maxi, gör bröderna nu större affärer med handelshuset vimpeln. Medan köp- och försäljningsortet vimpeln öppnar den 27 mars, kommer edith's kitchen att vara upprättat. Restaurangen och kaféet kan ha ett stort urval och alla rätter kan tillagas på plats i köket.

På fredagen den 4 juli går miljonsköparen genom dörröppningarna inuti vimpelnhandeln i mitten av alingsås. Det var 27 mars dessa 12 månader som vimpeln öppnade sina dörröppningar och på grund av det faktum då har kunder kommit i hårda strömmar. Vad kommer det att vara - vi kommer att erbjuda frukostbuffé med hela partiet från äggröra och gröt till droppar, juice, espresso och många andra. Samma som serveras i ett motell. Men om du bara vill sitta ner i tio minuter för en kopp kaffe och en friterare, kommer det att fungera. Dessutom kan vi ha helt ny lunch och en enkel à la carte samt pizza och sallader. Vi kommer också att hålla korv och bröd, varm makrill och hela sortimentet av desserter från bake till bullar. En bredd på vägen för att vädja till alla människor.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: