Karlssons Kök Lunch

Big Banner

Rustik Karlssons Kök Lunch Veckans Lunch

Rustik Karlssons Kök Lunch Veckans Lunch

Rustik karlssons kök lunch - Inredningen är precis som maten lätt men hemtrevlig. Det strålande rummet har vita väggar och enkla möbler med bänkar längs skiljeväggarna. När solen är på, kan du sitta ner på den lilla utomhushallen ute i hvelvade glasfönster och äta måltiden på upp och ner äppelkorgar som får lov att agera. Vår avsikt är att tjäna forskarna en rättvis och avsiktlig, varierande och korrekt lunch varje dag som tillgodoser cirka 30 av den rekommenderade dagliga konsumtionen (rdi). Det måste följaktligen kompletteras med utmärkt och näringsrik frukost, snacks och middag. På kronobergsgatan som leder rakt ner till karlbergskanalen vid kungsholmen ligger caféen och lunchplatsen systrar och en kock. Denna lilla krypning är förstådd inom grannskapet och har lockat stammar och massor av vilka målningar som ligger nära i årtionden. På grund av att det också kan vara 2017 finns det inte två systrar och en laga middag med ut p-o karlsson och monica johansson som driver regionen.

Se även : Komplett Orientaliskt Kakel Kök Agadir, Marockanskt Klinker, 19X19 Cm, Grå

Kom ihåg det faktum att det är viktigt att skicka ner en ärlig recension. Om du är på något sätt kopplad till organisationen, borde du chorus från att granska. ?rlighet är den längsta!. En cool och comfy kryp med en kort, men grundligt luktade lunchmeny vid enorma utgifter. Jag testade dagens fisk som var en tydligt trevlig torsk tillsammans med en mjuk och eterisk potatismos och portugal svamp. En klart topp lunch tillsammans med rätt bröd och en härlig vegetabilisk buffé. Systrar och kock på kronobergsgatan är en populär liten tribunal som serverar lunch som inkluderar hemlagad hemgjord mat. Här får du ett slag för färre men snyggt organiserade rätter.

Hemlagade lunchalternativ erbjuds här. Menyn uppdateras kontinuerligt men består normalt av en fiskrätt, en kött- / kycklingrätt och ett vegetariskt alternativ. Det finns dessutom en "week's salad" handskriven vid väggblocket vid kassan. Nutida lunch har alltid en fest med smör, bröd och espresso.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: