Rolfs Kök Tripadvisor

Big Banner

Rustik Rolfs Kök Tripadvisor Pictures From Rolfs Kök – Restaurant, Bar – Norrmalm/City/Vasastan

Rustik Rolfs Kök Tripadvisor Pictures From Rolfs Kök – Restaurant, Bar – Norrmalm/City/Vasastan

Rustik Rolfs Kök Tripadvisor Pictures From Rolfs Kök – Restaurant, Bar – Norrmalm/City/Vasastan - En traditionell till huvudet här. Ganska trångt och nära bland borden, men det har sin charm. Maten är fantastisk och deras röda köttkinn med kakor och potatispuré måste försökas om du gillar något fruktigt.

Se även : Idealisk Kök Nyström Ab Borlänge Skog | Bilddagboken

ätplatsen grundades 1989 genom riflerna rolf nilsson och killen taylor. [1] det lockade en hel del uppmärksamhet medan den öppnades och blev omskriven, bland annat på grund av dess moderna inomhus. På baksidan av detta förvandlades till arkitekterna jonas bohlin och thomas sandell. Köket blev öppet och lämnade i mitten av rummet. De betongväggiga skiljeväggarna har utrustats med bultar som inredning, som kan användas som stol och klädhängare. Stolarna är målade i almäktblå och den andra träinformationen är av ek. Från taket placera nakna glödlampor. [2] inredningen fortsätter att vara ordentligt bevarad idag (2018).

Den minimalistiska platsen med sina jordartade toner och hängande stolar blandar dagens funktionalitet och odödlig skönhet. Observera kockarna på målningar genom det öppna köket. På menyn finns konventionella rätter med betoning på kött; säkert vegetariska alternativ är också en del av tillhandahållandet.

Visst är en av stockholms klassiker idag rolfs okayöok. Lunch, jag har ätit några fall nu och hade varit nöjd eller mycket glad varje gång. Soppa och bröd är täckt inom avgiften (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång var rätt men andra gången vi hade tyvärr besviken, och följaktligen betygen en tredjedel i stället för fyra. 3 personer i byrån som alla åt entrecote, allt (av vägen!) Upprörd. Rolfs anses vara ett av landets trevliga köttätplatser, och jag hoppas att jag får en bättre njutning nästa gång. Trevligt rum och personal.

En i alla stockholms spännande klassiker är rolfs okayöokay. Lunch, jag har ätit några gånger nu, och var nöjd eller mycket nöjd vid varje tillfälle. Soppa och bröd är blanketed inuti avgiften (£ 139, jag har för mig). Jag har ätit middag här två gånger och en gång var exakt men den andra gången vi vi ... Visa fullständigt ».

Rolfs köokay är en traditionell grupp med sin friluftsfilosofi och starka svenska måltider. Catering till en stor målgrupp sedan 80-talet, fortsätter rolfs oköoks nisch detsamma till idag med sin viljekraft till förstklassig produktion och komponenter.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: