Ta Ut Lådor Ikea Kök

Big Banner

Rustik Ta Ut Lådor Ikea Kök Ta Bort Lådan (XP)

Rustik Ta Ut Lådor Ikea Kök Ta Bort Lådan (XP)

Ta bort lådan (XP) - Jag fick några frågor efter att jag senast skickade in på köket som jag brukade svara här. (Det är sättet att skjuta i dagsljus är inte ganska slät inuti den gråfärgade säsongen vi har ...). Stammar från epoq (köpt på elgiganten), tillfredsställande och avgiftsnivå samma till ikea. Det finns ett undantag och det är långt ifrån sinken (kroppen), som kommer från helt enkelt ikea. Jag ville verkligen ha den vita sjunken från bara dem.

Se även : Bäst Svarta Vitvaror Vitt Kök Black And White

Jag har dessutom "designat" några skåp själv. Sortimentet med diskmaskinen är uppriktigt ett halvhöjt skåp som vi har byggt med ett väggskåp med mikroutrymme (vilket i vårt fall är en kombinerad mikrovågsugn / ugn, även från ikea). Vi har dessutom monterat några "vinskåp" som vi använder som en smal bokhylla såväl som kyl / frys. Som ett tillägg till alla omslag har vi en liten pärlplats vi målade inom samma färg eftersom köket. Som ett exempel är skafferimet helt uppbyggt på detta sätt. Några bilder snurrade snabbt mellan rengöringsfixar och vänner som kom på en kaka. I morse viskade jag äntligen liiiite mer än jag gjorde under den gångna veckan. Så söt att börja se ljuset i tunneln!.

Vi valde vanliga vägghyllor för att få en större luftig känsla inuti rummet, det är ganska litet. Men vi har ett showcase på bänkskivan där vi håller allt glas och koppar. Annars har vi alla porslin, krukor och många andra. I containerhytter. Det är så oerhört mycket mjukare när du kan dra ut behållaren och upptäcka allt innehållsmaterial än att behöva flytta saker för att få rätt till ingången till vad som ligger bakom. Som du kan göra i hyllor. I slutändan öppnar den en öppen hylla vid väggen. Jag utformade köket själv i epoqs programvara, vilket inte blir lätt. Jag har förbryllat ett antal stubbar i metoder som inte kommer att förstås från början. Blev dock mycket användbar för att svara på frågor och beställa via telefon. I genomsnitt är jag mycket nöjd med valet av köksbunkar och luckor.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: