Epoq Kök Kontakt

Big Banner

Skön Epoq Kök Kontakt Integra White - Kjøkken Fra Epoq - Kjøp Hos Elkjøp Og Lefdal

Skön Epoq Kök Kontakt Integra White - Kjøkken Fra Epoq - Kjøp Hos Elkjøp Og Lefdal

Skön Epoq Kök Kontakt Integra White - Kjøkken Fra Epoq - Kjøp Hos Elkjøp Og Lefdal - Släta ytor och täta spår skapar ett modernt och minimalistiskt kök. De integrerade handtagen betonar det trendiga utseendet och gör det mindre svårt att arbeta i köket på grund av att du kunde flyta över garderoberna.

Se även : Flott Inspiration Kök 2017 Inspiration – Kök – ERBY

Letar du efter ett nytt kök? På elgiganten hittar du epoqs kökskoncept, som innehåller utrustade kökspaket i läckra mönster som du kan välja och samla på hemma. Som ett exempel kan du hitta läckra och snygga kök i härliga pastellfärgningar eller ultramoderna svarta högglans. Du kommer definitivt hitta ett kök som passar dina önskemål och smaker. Testa våra unika kökspaket och låta dig inspireras innan du bestämmer dig för ditt nya drömkök.

Viva består av ett stort antal fronter som utvecklas med ett starkt fokus på enkelhet och förmåga utan att äventyra trivseln. De lätta fronterna bidrar till ett trivsamt kök.

Phasett är en av våra mest populära serier som aldrig går ut ur mode. Fasad traditionell vit kombinerar nutidens detaljer med klassiska dörröppningar och hyllor och skapar ett rymligt kök med utrymme för att slå ut.

Produktrekord: viva, vårt primära sortiment av dörröppningar utformade med utsökt fokus på enkelhet och funktionalitet utan att kompromissa med fina. Ett kök med vår nya viva-dörr passar alla hem och kan kombineras med färgglada detaljer. De vita dörrarna är odödliga och skapar en behaglig harmoni med den reflekterande milda. Den släta dörren är 16 mm tjock och produkt av spånskiva. Dörren har en melaminfolie och abs sidoband som skapar ett behagligt och slitstarkt golv. Ingen färgkod att ha - dörren är i melaminfolie. Tänk på att färgläggningar, information och strukturer också kan utse specifika på skärmen än i sanning. Vi föreslår följaktligen vilken du besöker närmaste epoq-utställningen och observerar hur epoqs fronter ser ut i sanning.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: