Johannas Kök Malmö

Big Banner

Skön Johannas Kök Malmö Inget Nytt Under Solen: Kirsebergskyrkan

Skön Johannas Kök Malmö Inget Nytt Under Solen: Kirsebergskyrkan

Skön Johannas Kök Malmö Inget Nytt Under Solen: Kirsebergskyrkan - Som jag nämnde inuti avslutningsanmälan har en del av dagen bestått av köksplanering av vårt överhängande kök. Med början av nästa år kan vi få nycklarna till huset och det finns mycket att göra. Tillsammans med köket. Bostaden är byggd 1972. Eller det som omvandlades till blev ett litet sommarhus som har sett att utökats i exklusiva cirklar inom nittiotalet och 00-talet. Säkert loopy för att jag nu inte definitivt gillar hus byggda efter 1940, med några undantag från vägen. Men vi föll för formatet, området, tomten och inte minst kapaciteten.

Se även : Häftigt Kök Med Grönt Kakel Tjugotalsbadrum Med Grönt Kakel Och Inbyggt Badkar. - Byggfabriken

Just nu känns det så roligt att sätta tanden på det här huset och ge den den kärlek och känsla jag vet att vi har att erbjuda. Men jag tycker att det är miles avgörande att minnas mitt i bostaden, även om det känns som en del osäker och disenchanted i tiden. Med det sagt är det inte längre en fantastisk idé att komma igen till sekelskiftet, men känslan inuti hela huset kan vara lite mindre svårt än vi hade tidigare än i vår sekel och 20-talet. Dock inte längre för lätt, skalad och banbrytande. Som ett alternativ, för att sekelskiftet och nutidets flip möts någonstans i mitten. Ger det känsla? Helheten får en hel del tydligare genom pix jag antar att det är möjligt att kolla min inspirerande moodbaord som jag gjorde för köket.

För den första tiden som jag har sett bilderna från charlotte lynggaards hem utanför köpenhamn, älskade vi allihop och trots att vårt hus inte är helt elegant, vårt kök är öppet för nock, innehåller härd och har dörrar rätt ut till trädgården. De tre sakerna har dessutom sitt kök (bilden i mitten och baksidan ordentligt) så jag tittar tydligt på det just nu och helt enkelt som känslan på det här köket. En annan aspekt vi kommer att få är diskbänken vid ett fönster, vi hade i vårt senaste hus så bra, och jag antar väldigt mycket om att stå på disken medan du letar efter. Som det verkar som nu vill jag ha ett porslin (som synligt i många av fotografierna), vi har haft i många lägenheter och inom bostaden och jag älskar hur det bryter kökets fönsterluckor. Något annat kök jag har varit besatt av är elin nords, som de placerade i sitt återstående år (bilden till vänster om mitten), jag har granskat varje foto och inlägg som hon har publicerat och kommer sannolikt att köra en dubblett klistra på har smidiga korgar dock en lätt kropp vid skåpet luckor och skifferplattor som gör det möjligt för bänkskivan att glida en bit på väggen som ett pekskyddslock. Då tycker jag att intervallet och fläkten från bertazzoni italia är exceptionella och den färgen är en stark kandidat. Andra kök jag tittar på mycket i tiden är de så kallade shaker kök från bland annat devol, kitchen & past och scandinavian shakerköokay. Gilla hantverk hos människor som inte blir för loopy. Och jag antar att det är himmelskt med vedköket (mitten längst ner), men jag är sannolikt att nu inte kommer att våga det.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: