Kök Och Design I Köping

Big Banner

Skön Kök Och Design I Köping LSS Boende Köping | LSS Omsorgen

Skön Kök Och Design I Köping LSS Boende Köping | LSS Omsorgen

Skön kök och design i köping - - john fick helt frikopplade armar. Vi visste, i preferens, hur han arbetade och koncept att om det skulle kunna finnas något element som känns ovan kommer vi att hålla med det, säger tony. Tony och åsa löfling erbjöd huset 1999 att öppna en guldsmed som sparas i vägen. Under de första åren bodde den egna familjen på övervåningen, men när döttrarna emma och linn växte upp flyttade familjen till okayöping. ?r tidigare beslutade tony och åsa att slå samman guldsmedaffären med företagets verkstad 300 meter bort. Som ett resultat blir marken tom och efter att ha funderat på att sälja huset bestämde de sig istället för att överföra igen. Så fort att valet gjordes växte de till att bli arkitekt johan israelson, som är tonys kusin, att bygga om bostaden. Kök, hjortlayout / johan israelson. Lampor av kommersiell keramik med glödlampor. Skjutdörr, design johan israelson / northern gotland. Målningar på en lång väg av kinga fågelberg. Stege och vinställ, johan israelson / norra gotland. Affärslampa, 2d hand.

Se även : Bra Parkettgolv Under Kök DIY Original Trägolv Från 20-Talet Ser Åter Dagens Ljus. 2A Till 3A

Välkommen till detta mest uppfyllande boende på 53 kvm. Här kan du vara centralt beläget nära det mesta du behöver, till exempel stadens mellersta, betydande station och livsmedelsbutiker. Hyran präglas via en härlig layout med ordentliga bostadsområden. Färska ytskikt utöver det eftertraktade läget. Förstklassigt kök utrustat med spis, spisfläkt och kyl / frys, fint inredda vardagsrum med massor av mild isolering och gå ut till massiv balkong, rent badrum med jacuzzi och korridor med rätt förvaringscenter. Centralt beläget i en snyggdrivet förening! Värme välkommen till utsikten!. På utsidan verkar den tidigare jordbruksutbytet som det, en fantastisk bostad av träpaneler, placerad vid motorvägen inuti det fantastiska westman jordbrukslandskapet. Men inuti dörren är det ett underverk - en gråaktig och rå, men ganska varm inredning, ständigt tillverkad av betong, lackat trä och stål. Mattaväggar och golv utvecklas och smälter dagsljuset. I taket skapas en linjespjäll med rör med utvändigt golv. Vi har 6 lägenheter i en trappa, alla tillsammans med 2 rum och en sydgående balkong. En av de lägenheter vi använder gemensamt för våra invånare där vi kan träffas och umgås.

Bara några kilometer från oköpings centrum ligger vår oas nära mälaren och massor av vandringsområden. Här kunde du utan svårighet spela fotboll och frossa i fiskens fritidshus från fiskens stekplats helt ut genom porten.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: