Målat Plankgolv Kök

Big Banner

Skön Målat Plankgolv Kök Lantliv På Änglagård: Julefrid I Vårt Hus!

Skön Målat Plankgolv Kök Lantliv På Änglagård: Julefrid I Vårt Hus!

Skön målat plankgolv kök - Jag brukade gå till madrass inuti studion här en dag efter att jag på en gång fick en fara att göra det en gång till. Från början tänkte jag helt enkelt att renovera och letade efter en bättre lösning för att få ett extra utrymme för helheten. Men då tänker jag att om jag ska renovera, kanske jag kan måla marken inom samma ån. Skildra virke malm är något jag drömde länge. En studio med vit timmergolv. ?h! Så medan jag brukade vara i sollefteå på tisdag, köpte jag några rätter, tofflor och andra saker. Markfärgen som vi redan hade på hushållet. Så stänger nattetid började jag välja ut alla saker. Johan hjälpte med de större grejerna, lyckligtvis. Jag trodde inte längre hur många varv upp och ner det skulle vara att tömma rummet på saker. Den följande morgonen (när det här fotot ändrats), tänker jag en stund. "Vad har jag sjutton påbörjat nu?". På samma gång som det var så viktigt för mig att göra denna förändring. En städning. Dessa dagar, i ny produktion, är det miles extra vanligt att försöka bevara samma slags golv och samma botemedel / färg för enhetlighet. Men av anledningen att vi har en äldre bostad med rena gränser mellan rummen, kände det sig felfritt tillräckligt för att variera en bit.

Se även : Blygsam Kakel Kök Hornbach Svensk Interiör- Från Tanke Till Färdigt Badrum: Välkommen In!

Ja, det är utan tvekan såååå utmärkt och så hemtrevligt med vintage trägolv! Också bra med målade, som du har kört! Så levande och bra och köket är som en dröm !!! Jag äger en fiskbensdel i mina 20-tals platta - inte längre hemskt, men nu inte inom köket, i riktning, jag har en vit plastmatta - olycklig men ljus kan vara. Ha en trevlig vecka! Kram lisa. Vad ett trevligt kök du har och golven är superfina. Golven är mycket exceptionella, men jag älskar att måla en extra touch på grund av att de är lättare att ta itu med. Jag bor i en antik villa (andra hand ...) Och obehandlade trägolv ska inte leka med ... Kram.

Tja, det är bäst med antika golv. Vi har söndrat allt och sönder ur huset för att göra markvärmemålningarna. Olyckligtvis, men nu och då måste du plocka ut! Ha en fantastisk en! Växelström.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: