Sävedal Kök Bilder

Big Banner

Skön Sävedal Kök Bilder Kök - SÄVEDAL - Köksserie I Vitt Med Traditionell Stil | Compact

Skön Sävedal Kök Bilder Kök - SÄVEDAL - Köksserie I Vitt Med Traditionell Stil | Compact

Skön Sävedal Kök Bilder Kök - SÄVEDAL - Köksserie I Vitt Med Traditionell Stil | Compact - Idé att informera en bit om köket eftersom det slår frågor på mail, instagram och weblog ett snyggt utseende så tätt. Köket nyrenoverades när vi flyttade in och jag är mycket glad. Jag hade verkligen gjort ganska olika våghalsar och trött alternativt snabbt. Nu blev det redan prydligt klassiskt glänsande med önskvärda apparater, så vi valde bäst en favekaka, varefter den blev klappa och ren. Det föll på william morris - chrysanthemum toile, från engelska tapet mag. Rätt morgon från vårt kök. Vi är mitt i reglering och pussel med barn och arbete. Eller jag då ... Min man är i form nog i stockholm hela veckan. ???.

Se även : Skön Hth Kök I Varberg Ab HTH Kök

Vårt kök kommer från kungsäter oköok och tillhör deras serie exklusiva. Ser ut som om det finns ljusa luckor men ändå i gråton. Passar fint på carrara marmorbänkskivan. På önskelistan finns ersättning för mixer och knoppar på alla luckor för något i mässing. Vi har en gasspis från ilve. I början blev det svårt att justera värmen och jag brände ganska lite, men nu är jag van vid det. Utmärkt eld. Marken är vitbelagd plankgolv i furu. Vi torkar dem ibland med vita kepsar för att hålla dem släta och vita och det kan vara tid jag kan lova ... Var försiktig ca vakuumrengöringen varje dag men tyvärr torka torka. Ett franskinspirerat kök med hög grad av element. Den främsta hakens betydelse för ljus läggs på arbetsytorna och vertikala ytor, vilket gjorde rummet till ett fantastiskt område att leva i. Dekorationsarmaturer i tidstypisk layout. Dimmer på all belysning skapar ett utmärkt utbud och förmåga att reglera den milda efter dagens timmar och funktion.

Hitta en blunders. Men jag anser att den snäva röven jag får om jag hoppar runt i det här öppna sinnet i gräsmattan och då känns det en bit högre. Mycket precis som barnen överför också, av rutt . Stolarna är ett par borge mogensen. Vi hade planer på en köksö, så det här bordet blev bara ett övergående svar ... Men nu älskar vi det så vi ska se hur det blir enkelt. Avslappnad att sitta här och äta frukost.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: