Svart Kök Orange Kakel

Big Banner

Skön Svart Kök Orange Kakel Kakel Metro Svart Matt 7.5X15

Skön Svart Kök Orange Kakel Kakel Metro Svart Matt 7.5X15

Svart kök orange kakel - Största interventionen utförs i köket där vintage köket rippades ut och ersattes med ett helt nytt kök med svarta fönsterluckor. Vi hakade sedan upp det nya köket, den nya marmorbänkskivan, ny hushållsutrustning och inrättade en ny, oerfaren obesvarad kakel från fired earth. I hopp om att hitta ett fint gammalt plankgolv under den slitna parketten som förändrats i köket, blir marken bortkastad. Tyvärr var golvet ändrat till under förfärligt för användning. Som en ersättare sätter vi in ​​en helt ny plankjord, som förvandlas till noggrant målade i ett svartvitt mönster.

Se även : Komplett Kakel Kök 30-Tal 23 Best 30-Tal Images On Pinterest | Bathroom Ideas, Bathrooms

Medan renovering av köket kan det finnas nästan ingen begränsning, låt stiftelsen drifta. Köket sägs vara hemets själ, där vi inte enklaste lagar mat och konsumerar men också socialiserar med en familj och familjemedlemmar. Tillåta skapa ditt dröm kök gemensamt!.

Alla väggar och tak var markhanterade med mikroliter, målad och målad vit 0500-n. I salen har vi bytt ut garderobsdörrarna och knopparna. Vi har också ändrat alla elbutiker, installerade dimmare och utrustade alla belysningsarmaturer i lägenheten. I sovrummet sätter vi i en tjock och dyr matta. Inom vardagsrummet har cornishes konstruerats för att täcka hängande gardinerna. Därför att. Vi kunde inte återställa de fina takplattorna på taket. Gardinerna sys och etableras med hjälp av vårt associerade franssons rum.

Inomhus ingår en härlig blandning av vintage och nya armaturer i värmefärger av senapgult och mossgrönt. Vi hjälpte köparen att beställa soffan i pikade gröna sammet och englesson fåtölj och bestlite mässingsbelysning.

Kunder som också är privata till oss, frågade oss hos mh interiör och mhs hemoperatör för att hjälpa till att renovera sitt 2-stora namn i en enda dagars hyra i värdefullt göteborg. Klienterna är mycket intresserade av att inreda sig och i samråd med dem fick vi en tidlös inomhus som sannolikt dessutom höjde priset på uthyrningen om de skulle vilja marknadsföra det i framtiden.

Släpp gråtoner i ditt hus! För människor som gillar det industriella utseendet finns det gråa plattor som gäller. Det kommersiella sättet är större än någonsin, oavsett om det är en kontinuerlig mode eller inredning. Den ekonomiska ljuddämparen passar dessutom vitplattor med en svart ledd. Du kan skapa en härlig ram för de grå kakel genom användning av en spännande accentfärg på köks- eller vilopaketillbehör. Du kommer att ha ett glatt utseende i köket eller på badrummet genom användning av tillbehörsfärg på armaturen eller köksredskapet.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: