1 Rum Och Kök Falun

Big Banner

Tillfällig 1 Rum Och Kök Falun Leo - Vandrarhem Gula Huset I Falun

Tillfällig 1 Rum Och Kök Falun Leo - Vandrarhem Gula Huset I Falun

Leo - Vandrarhem Gula Huset i Falun - Ytterligare gästsängar kan bokas på begäran och extra skatt på hundra sek / natt kan enklast bokas till eget familjerum "måns" och "ella". Om du behöver en resesäng för spädbarn, är det mycket möjligt att prebooka för femtio kronor per natt. Rummen har sin egen ingång, icke-offentliga pentry inuti rummet och vila med bada / toalett i korridoren. Bunk madrass, pentry med kylskåp med frysfack, espressomaskin, vattenkokare och mikrovågsugn. Toalett med dusch wc delas med andra condo rum. Livsmedelsbutiker och apotek är placerade i omedelbar plats. Lakan och handdukar är skyddade med hjälp av gästen eller kan hyras via värden. Rökning inte tillåten. Husdjur kan vara täckta. Hostel gula huset är idealiskt för stora företag, familjer med barn (vi har en stor gräsmatta med trampolin, gungor och äppelträd) och turister som letar efter ett enkelt boende nära stadens centrum. Vandrarhemmet ligger en kort promenad från stadens mitten, utbildnings- och busstationen, sjön runn, dalarnas universitet och lugnet.

Se även : Glamorös Ikea Kök 2002 A N S K U S - K A M M A R E

Privata stugor, rum och bostäder | en i alla 2 nyrenoverade och korrekt levererade bostadsrätter i en villa belägen i bostadsområdet britsarvet. Ca 15 min promenad från centrala falun och samma avstånd till lugnområdet och universitetet. 15 kvm, 2 bäddar. Skapa ett vakt i närheten av blindgatan 20, östanfors, falun. Du kan ladda upp en förskjutning av andra sökstandarder och filter till tillväxtrelevans och laddningsnoggrannhet i det vi levererar till dig. Vi erbjuder frukostpåse för 75 kr / person. Fullbokade helger erbjuder vi en frukostbuffé för åttiofem kr / tecken (07.30-09.00). Glöm inte att dokumentera några allergiska reaktioner tidigare än ankomst. Här kan du undersöka extra om frukost.

Vandrarhem den gula bostaden i falun är ett bekvämt och personligt vandrarhem med 7 rum och totalt 23 bäddar. Från den gula bostaden är det nära till allt och från bottenvåningen i bostaden finns en fantastisk utsikt över sjön runn.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: