Tre Rum Och Kök

Big Banner

Tillfällig Tre Rum Och Kök Wisab » Tre Rum & Kök Bilder

Tillfällig Tre Rum Och Kök Wisab » Tre Rum & Kök Bilder

Wisab » Tre rum & kök bilder - Våra lägenheter inkluderar en kvot med varmt vatten och kraft inom hyra som motsvarar vanlig konsumtion för att inspirera dig att stanna miljövänligt. Kvoten varierar mellan lägenheter beroende på längd. Om du har överdriven konsumtion kan vi hjälpa dig med rekommendation. Bostäderna har en så kallad inhemsk / borttransport- och närvaro detektor på vissa förfrågningar, och många andra. Det hjälper dig att behålla ditt intag. 3-rumsboende med öppen planlösning. Rymligt kök med kök ö intill bostadsrummet. Garderob. Terrass på gården och glaserad utomhus balkong. Denna plan kan upptäckas i många bostäder, se grundplan.

Se även : Livlig Flytta På Köket Den, I Mitt Tycke, Ganska Stora Serveringsvagnen Flytta Från Ikea

Våra bostäder har realistiska stengolv och lera golv som kan vara smidiga till lätta och mysiga att promenera på. Toaletterna är helt kaklade. Om du inte vill ha ditt personliga tvättsystem finns det ett rymligt tvättstuga med de bästa torkningscentralerna. Köket är väl utsmyckat och rymligt. I närheten finns också en bastu för det senaste badet. Alla lägenheter har en parkeringsplats och ett kylrum. Mer parkering finns tillgänglig för de större hushållen. Alla våra lägenheter har det snabbaste att ha bredband. Hemmen är relaterade till fibergemenskapen och i varje lägenhet finns det nätverk med uttag i alla rum som du kan ansluta som du vill. Du har fått tillgång till snabb internet, iptv och voip-telefoni. Inom de mer moderna lägenheterna finns det dessutom trådlöst samhälle.

3-rums lägenhet med öppen planlösning. Rymligt kök med kök ö angränsande till vardagsrummet. Garderob. Terrass på gården och glaserad yttre balkong. Denna plan kan bestämmas i flera lägenheter, se planlösning. De 3-bäddsrumslägenheterna i brf stamhusen är lätta, effektiva och billiga. Lika bra för folk som vill ha mer område för familjen eller vill bosätta sig för en mindre och extra bekväm inhemsk.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: