Marrakech Kök Stockholm

Big Banner

Topp Marrakech Kök Stockholm Generöst Snickeribyggt Kök Med Carraramarmor | Kitchen | Pinterest

Topp Marrakech Kök Stockholm Generöst Snickeribyggt Kök Med Carraramarmor | Kitchen | Pinterest

Marrakech kök stockholm - Den rymliga och lockande salen har vitlackerat trägolv, som olika rum och en randig tapeter från ralph lauren. Konstverket är en självtillverkad lucka från olika marknader och butiker. Den runda korridor skrivbordet är vintage och innehåller spår av inspirerande böcker, och på baksidan av skrivbordet är en vintage cykel marknadsförs auktionerad. Leila kan inte få tillräckligt med köksredskap, och hennes köksredskap är lika dekorativa som realistiska. Köket är uppbyggt med en marmorbänk och på skiljeväggarna är en klassisk krämfärgad biseladokakel.

Se även : Dräglig Brio Kök Tillbehör Lundby Kök Kökstillbehör En Brio Bänk Oxå R.. (314446543) ᐈ Köp

Jordliknande element i blått genomtränger uppehållsrummet med konventionell sisalmatta och nougatfärgade väggar. Stolsstolen från jio möbler och sebra-mönstrade kuddar från svensk tenn. Ett häfte från colefax och fowler klädde de sfäriska hörnväggarna med områdesbyggda bokhyllor. Antikt skrivbord erbjuds på jerners rum i mariefred. Köket har en atmosfär av franska fyrtio. Det lokalkonstruerade köket är utformat med hjälp av leila själv, där hon har valt att avlägsna överkapslar för att skapa utrymme i köket, även om de samtidigt har sina köksredskap praktiska. ?ven mässingsstängerna i taket har leila designats och gjorts genom en smed. Den gula järnbarkstol kommer från de gamla belysningsarmaturerna.

Leila lindholm har alltid varit inriktade och det är miles major när vi nu har chansen att flytta hem till leila lindholms underbara hem utomhus mariefred. Och köket är (kanske inte längre så orörd) något mycket mer!. Leila lindholms hus är byggt i fyra grader landsomfattande romantisk struktur och rymmer fyra hundra kvadratmeter. Bostaden är konstruerad och konstruerad genom att använda den välkända arkitekten ragnar östberg 1922. Leila lindholms fantastiska delikatesser stimuleras genom franska 40-talet.

Bostads sovrummet har en del engelska fästning romantik med mönstrade tapeter och mässingslampor från ralph lauren. Bäddsäcken och fotspolen har leila designade och jio-möbler gjorda. Bomullslakan från en större samling.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: