Epoq Kök Inredning

Big Banner

Trevlig Epoq Kök Inredning Inredningar - Epoq Kök

Trevlig Epoq Kök Inredning Inredningar - Epoq Kök

Trevlig Epoq Kök Inredning Inredningar - Epoq Kök - Shaker kombinerar växtbaserade ämnen som skapar en rustik stil. Serien är ett traditionellt kök med snygga speglar och profiler på framsidan. Du kan välja ett massivt träbord för att betona det klassiska mode eller ambitiösa bordsskivor och handtag för ett mer modernt utseende. 70 mm kropp och reflekterande lock är gjord av mdf. Glasdörr med klart glas.

Se även : Bäst Kök Spis I Hörn En Vacker Vardag: Augusti 2013

Epoq ger dig klara svar från början till slut - från början till planering tills du uppnår hemmets maximala kritiska rum. Vi ger dig ditt drömkök till konkurrenskraftiga avgifter - utan att äventyra trevliga, layout eller möjligheter. Läs mer>.

Produktstatistik: viva, vår enkla sortiment av slots har utvecklats med utmärkt erkännande på enkelhet och funktionalitet utan att gå på kompromiss. Ett kök med vår nya viva-dörr passar alla hem och kan kombineras med färgstark information. De vita slitsarna är tidlösa och skapar trevliga concord via reflekterande ljus. Den rena kåpan är 16 mm tjock och tillverkad i spånskiva. Lyckan har en melaminfolie med abs-band som skapar ett behagligt och robust golv. Ingen färgkod att ha - dörren är i melaminfolie. Förstå att nyanser, information och form kan utseendet unika på skärmen än faktiskt. Vi förespråkar därför en gå till närmaste epoq-utställningen för att se hur fronterna verkar som i verkligheten.

Ett välorganiserat kök kräver förvaring där platsen har sin närhet. En fantastisk recension tas emot genom att lagra som en hel del som möjligt inom behållarna. Anta nya! Varför måste plattorna vara i skåp och inte längre i behållare?.

Avgiften på ett kök är väldigt individuellt och bygger i stor utsträckning på storlek, ämnen och apparater till inomhusutsmyckning i köket. Vi behöver dock utan problem få en bild av vad ett kök kan ta ut och följaktligen ha utvecklat ett medelstort provkök där vi fastställer avgifter.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: