Golv Hall Och Kök

Big Banner

Trevlig Golv Hall Och Kök Schackrutigt Golv,Svarta Dubbeldörrar,Dubbeldörrar/ Vitt/ Grått

Trevlig Golv Hall Och Kök Schackrutigt Golv,Svarta Dubbeldörrar,Dubbeldörrar/ Vitt/ Grått

Schackrutigt golv,svarta dubbeldörrar,dubbeldörrar/ vitt/ grått - Taklampa och kuddehölje från gekås, artwood soffa, matta från kilandar mattor. Espressobord, fåtöljer, bordslampa och gardiner från ikea. Plate från florist & photographer och analys lampa i hörnet från mio. Färgen är känd som emalj 819, ncs 2404-g21y, är extremt mogen och fjädrar från beckers. Den har en grå botten med en mörkgrön mörkgrön ton och är skicklig varm. Det är emellertid svårt att ta till sig pix och skift i en-of-a-kind mild, som visas i pix, som kanske knappast är mörk. Vi hade många olika skuggprover hemma och så tuffa som det var för att visualisera hela golvet, precis som det kändes när vi började skildra.

Se även : Underbar Stänkskydd Glas Kök Ikea Mitt Kök

Ja, så .... Det uppehållande rummet är uppenbart eftersom väggarna är förberedda och soffan är beställd. Eller ja, lite information lämnas, skriv det här för att måla hela listan hehe. Oavsett var det senare 3 målade partitioner med denna väggskugga och märkte den fantastiska tapestryvattenliljan från engblad & co. Det är förstklassigt så jag vill äta det! Och det passar ordentligt med färgen "dimma". Jag kan välja färgerna från tapeten i inredningen. Soffan blir dock grå, men en bit som sandgrå. Jag tänker på mörkblå gardiner, vegetation, detta showskåp, vårt matbord med blå matta nedan och några ogifta röra i värmeröd nyans. Det är vad det ser ut som att matbordet kan vara på baksidan;. Fotona togs för några månader sedan, men jag har ändå inte längre vågat lägga något på väggarna. Inne i hörnet är kanten av andreas utformning, konstruerad och konstruerad och nu målad inom samma färg, precis som den ikoniska listan från ikea.

Venturen är klar och konsumenten kan vara väldigt glad. Vägg mellan kök och bostadsrum elimineras, nya golv, nytt tak, nya led-belysningsarmaturer i korridoren och köket, nya listor över golv och dörröppningar, byter hela köket och tapeter inuti köket och korridoren. På lördag före första skapelsen målade vi i bosättningsrummet. I veckan i förväg hade vi utfört arbetsrummet (det "lilla" rummet nere, i sin egen skick) och det var ett mycket bra helgföretag. Bostadsrummet blev stressigare på grund av det faktum att det har förekommit många tonar som ska utföras med mycket mindre tid, men vi är mycket stolta över slutresultatet.

, en kopia av poul henningsens artisjok. Mattan från kiland mattor, stolar från jysk, marklampa från bauhaus. Skåpet är köpt via pb inrikes och skrivbordet är hembyggd enligt sin egen layout.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: