Renovering Kök Uppsala

Big Banner

Trevlig Renovering Kök Uppsala Renovering Av Kök I Januari Och Februari – Uppsala Fastighetstjänst

Trevlig Renovering Kök Uppsala Renovering Av Kök I Januari Och Februari – Uppsala Fastighetstjänst

Trevlig Renovering Kök Uppsala Renovering Av Kök I Januari Och Februari – Uppsala Fastighetstjänst - Vi hälsas via maria och roland på en fredag ​​i mitten av november. Vi går in i köket som ligger intill hallen. Det snäpper vackert från hjärtat inuti träområdet som ger en trevlig varm temperatur till det nya köket. Våra snickare, hantverkare och elektriker är aktiva under hela stockholm och har några år av att lyssna på att renovera varje hus och lägenheter. Vi utför renoveringar och renoveringar i lägenheter och bostäder, allt från golvslipning och golv till överlägsen omvandling och målning. Våra snickare i stockholm är försiktiga, punktliga och har stor förståelse för underhåll.

Se även : Harmonisk Mormors Kök Malmö Mormors Lilla Kök | Stockholm | Burgerdudes | Sveriges Största

Om du ska utföra underhåll, bygga eller söka en kvalificerad elinstallatör eller vvs-organisation, är vi positiva att vi hjälper dig. Kontakta oss och vi kommer att berätta extra om våra tjänster. Under de första månaderna av det helt nya året kommer uppsala fastighetsservice att utföra många renoveringar av kök i och runt uppsala. Maximalt för närvarande är ett kök renoverat i ett bostadsområde i svartbäcken. En hel renovering utfördes när tappeköket och golvet hade rivits och ersatt av ett nytt och glittrande golv, förutom ett kök i livfulla färger. Skiljeväggar och tak har målats och en vit tegelplatta placerades på väggen ovanför bänkskivan vid köksytorna. Kakeln behöver dessutom följa och dekorera väggen runt fläktens förlängning till taket.

Uppsala fastighetsleverantör har etablerat ett kök i vedyxa öster om uppsala. Kunden har varit oroad över utformningen av köket och bestämt på materialet förutom ämnen och färgämnen i samband med oss. Köket har bänkskivor och köksbänk i naturlig granit från apeia granit. På marken finns ett grått lergolv med urval av sten. På väggen som ramar köket har vi lagt en tunn väggplatta med fasade kanter inom den spännande dimensionen 30 x 10 cm. Lådorna är utrustade med fancy box lampor. Resultatet är ett riktigt ljust och fint kök.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: