Ikea Kök Gamla Mått

Big Banner

Underhållande Ikea Kök Gamla Mått Ikeakök – Rebecca Pecci

Underhållande Ikea Kök Gamla Mått Ikeakök – Rebecca Pecci

Ikeakök – Rebecca Pecci - Jag utformade köket själv i epoqs ansökan, som ändrats till inte längre slät. Jag har förbryllat ett antal stubbar i tillvägagångssätt som inte kommer att vara koncept från början. Men blev mycket användbar för att svara på frågor och beställa via telefon. Normalt, jag är mycket nöjd med urvalet av köksbunkar och luckor. Jag har också "designat" några skåp själv. Sortimentet med diskmaskinen är verkligen ett halvhögt skåp vi har byggt med ett väggskåp med mikroutrymme (vilket i vårt fall är en blandad mikrovågsugn / ugn, dessutom från ikea). Vi har också monterat några "vinhyllor" som vi använder som en smal bokhylla samt kyl / frys. Som ett komplement till alla omslag har vi en liten pärlplats vi målade i samma nyans eftersom köket. Som ett exempel är pantryet helt uppbyggt på detta sätt.

Se även : Enkel Kvänum Kök Uppsala Öppettider Norge, Oslo, Studio Kvänum - Kvänum

Vi valde för vanliga väggskåp att få en större eterisk känsla i rummet, vilket är ganska liten. Men vi har ett showcase på bänkskivan där vi håller allt glas och koppar. Annars har vi alla porslin, krukor och så vidare. I containerhytter. Det är så mycket jämnare medan du kan dra ut fältet och märka allt innehåll än att behöva flytta ut för att få rätt till ingången till vad som ligger bakom. Som du kan göra i hyllor. I slutändan öppnar den en öppen hylla vid väggen. Stammar från epoq (säljs hos elgiganten), kvalitet och laddningsnivå som är identisk med ikea. Det finns ett undantag och det är långt ifrån sinken (ramen), som kommer från bara ikea. Jag ville i verkligheten ha den vita sinken från bara dem.

Köksluckor utgör en stor del av hur köket uppfattas. Genom att konvertera köksluckor och lådor som kan skräddarsys i dina nuvarande ramar eller nya ikea ramar, kan du få ett helt nytt kök utrustat på mycket mindre än en dag. Vi börjar kontinuerligt med ett löst hushållssök inom extra stockholm och mälardalen. Jag fick några frågor efter att mina kvarstående hade lagt på köket att jag skulle svara här. (Det här är ett sätt att skjuta i dagsljus är inte alltid ganska lätt i den gråfärgade säsongen vi har ...).

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: