Porslin Leilas Kök

Big Banner

Underhållande Porslin Leilas Kök VILLA HAGA: Hemkokt Rabarbermarmelad Med Leilas Scones

Underhållande Porslin Leilas Kök VILLA HAGA: Hemkokt Rabarbermarmelad Med Leilas Scones

Underhållande Porslin Leilas Kök VILLA HAGA: Hemkokt Rabarbermarmelad Med Leilas Scones - Knottiga äppelträd som dignify med mognande frukt skugga en mild gräsmatta, är häcket helt enkelt det vilda och växthuset dessutom borta verkar vara en helt älskad region. Den enda faktorn som gör att turisten förstår att det är 2014 nu, och inte längre den återstående sekelskiftet, är de färgstarka plastleksakerna. Här spelar barn och det enastående timmerboendet med sprungna fönster är en riktig "madicken-schabrak" i full romantisk skönhet med glas veranda, trasiga tak och helhet. "jag har önskat att driva byrået för att skapa område för att göra vad jag vill. Jag kommer då och då att känna att det är orörligt att vara öppen för att vara centrerad och vill bygga ett kommersiellt företag, en bit av ett tabu nästan.

Se även : Billig Blondinbella Kök 2016 Isabella Löwengrips Lägenhet Till Salu. — WE Interior

Den stora träporten hänger en liten bit och den vita färgen är vackert reducerad. När du öppnar den och gruskryssningar under din ft är det som att komma in i någon annan internationell, en underbart inspirerande global. "jag är mycket säkrare och lugnare sedan barnen kom. Med barn kan du säkert inte klara och hantera så mycket som du behöver ta så lite för att det kommer. ?ven om det kan finnas ett externt kaos med walter och olivia, har det framstå som en stor inre lugn mot mig.

Mögel, krukor och mått med glänsande tjock tand i exklusiva pastellfärgningar. Hela saken ingår i lägenhets egen samling. "Jag har skapat det jag behöver och använder, så det är klart att de kan bli slående i mitt eget kök", säger hon och börjar baka en äppelpaj till söndagsredaktören linda grahn. "rätt nu söker vi lokaler för att öppna nya butiker, men då vill jag dessutom måla mer utomlands. I belgien är mina program mycket bra, till exempel gjorde jag mig överraskad och glad.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: