Styla Litet Kök

Big Banner

Underhållande Styla Litet Kök Bostadsförsäljning – [Room] By Sofie - Page 2

Underhållande Styla Litet Kök Bostadsförsäljning – [Room] By Sofie - Page 2

Styla litet kök - Här har du tagit vinst på allt tillgängligt område på skiljeväggarna för att maximera ett litet kök. Du har byggt på bredden och toppen och har verkligen blivit rätt in i ett snyggt fungerande, om än litet kök. Vinylgolv, linoleumgolv eller plastmatta. Oavsett vad de är, de är sunkiga med några år på nacken (speciellt när de har orange beigefärg). Välj en färg du gillar och måla golvet! ?ven när du har en rutig mark från början. Bostad i hyra kan vara en riktig lyxig. Så snart något är fel, är hyresvärden ansvarig för avgiften (om det är en fantastisk sak). Det kan dock vara begränsat att inte göra exakt vad du behöver. Här är 10 förslag på sätt att förnya köket i din villa utan övervägande renoveringar.

Se även : Härlig Ikea Rita Kök GERTON Bordsskiva, Bok

Under ett antal långvariga plastgolv döljer en fantastisk antik träplank. Det är miles ärligt värt att undersöka - dock först och främst, bör du prata med din hyresvärd. Sannolikt finns det ett syfte varför de placerade en matta så ofta. Det är inte tillräckligt att köpa en burk basilika. Köp skära flora som slutar lite längre eller lägga pengar i krukväxter. Då kan du skapa din egen nook till din vegetation och att de framträder som en del av inredningen. Små men söta delikatesser och exceptionellt smarta lösningar. Observera det väggbyggda vikbordet, som kan användas som en extra målningsläge och som matplats. Fälls också ner om man önskar inuti köket. Detaljerna med en muromgärdad väggvägg ger köket en person.

Ett tillägg kök med praktiskt garage upp väggarna. Slående krukor och kepsar på väggen är inte bäst klara, det lägger till en kreativ och förtjusande känsla till köket, vänlig: på detta kök vi älskar att laga mat!.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: