Kök Gustav Adolfs Torg Malmö

Big Banner

Utestående Kök Gustav Adolfs Torg Malmö Gustav Adolf'S Square (Gustav Adolfs Torg) In Malmo, Sweden Stock

Utestående Kök Gustav Adolfs Torg Malmö Gustav Adolf'S Square (Gustav Adolfs Torg) In Malmo, Sweden Stock

Gustav Adolf's Square (Gustav Adolfs torg) in Malmo, Sweden Stock - Bäst separerade genom den stora centrala busstationen, väster om gustav adolfs torg startar offsågat malmös gamla kyrkogård med sina stora gamla träd. På samma sätt som i väst angränsar kyrkogården till kanalen och den rymliga kungsparken. Kung gustav iv adolf, som hade ett särskilt intresse inom förbättringen av malmö, bestämde sig 1804 för att rivna de antika stadens befästningar för att påtrycka förbättringen av staden på förhand. På ett visst stadium i hans regeringstid bytte malmö till en svensk huvudstad över en kort längd av 6 månader, eftersom gustav adolf bodde i staden från november elfte 1806 till maj elva 1807. På den runda piedestalen i mitten står en av malmös favoritskulpturer, leker barn. Skulpturen förändrades till skapad 1913 via anders jönsson och föreslår tre ungdomar som är grupperade kring en liten fontän.

Se även : Dräglig Burkar Förvaring Kök Kaffekapsel Förvaringsburk

Torgets asfalterade plats används regelbundet som en marknad och för evenemang tillsammans med den årliga malmö-festivalen. Byggnaderna runt det rektangulära omfattar flera våningar hem, några med exceptionell struktur som går tillbaka till 1900-talet. Under en av företagens skogar är ljudets extraordinära fontän. Arbetet med vatten fontäner och livstidslängd brons figurer kommer från den svenska / danska skulptören gerhard henning och invigdes 1934. Gustav adolfs torg, som kallas gustav via malmö medborgare, är den näst största torget i malmö och ligger vid södra delen av den gamla metropolens gamla stad. Den relevanta inköpsavdelningen södergatan leder från härifrån till den gamla staden till principfältet fyrahundra meter bort.

På torgets östra sida finns målningarna 5 fontäner och en boll (5 fontäner och en boll). Dessa målningar blev tillverkade under 1999-2000 med hjälp av konstnären sivert lindblom och consats av fem överdrivna brons fontäner och en stor boll.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: