Evas Kök Malmö

Big Banner

Wondeful Evas Kök Malmö Turin Bord 70×70 Cm Teak

Wondeful Evas Kök Malmö Turin Bord 70×70 Cm Teak

Wondeful evas kök malmö - Två fullmissions / homestaging missions har kört för mig denna vecka. En andra i malmö och en fyra.Five i lund har fått en ny skruv. Nu börjar det ta lite höst, önskar verkligen att det blir många fantastiska soliga höstdagar. Jag kontrollerade att fånga ett par timmar i solen denna natt och en och mest effektiva kom hit av helt enkelt hastigheten. Jag är ändå särskilt entusiastisk över tillkomsten av läderpartier / remsor och kort sagt fick jag kollektivt en penna / burk, en liten behållare och en glasflaska fick några nya detaljer.

Se även : Bäst Kök Och Vardagsrum I Ett Totalrenovering Av Kök Och Vardagsrum I Ett Hus I Lammhult

Vilket härligt väder är det långt nu! ?ven om det är mycket mindre vackert med pollen ... Verkar som om jag på ett ögonblick blev rörig mot det, men som min vän sa "stanna ute, det är över höst!" Hmmmm. Lyckligt finns det medicin eftersom det växer för att vara en massa möten och med min svullna ögon ser jag inte längre så galen ut ... Men det är inte värre än jag kanske vill ha utomhus. Den första klassens medicinering medan du upplever lite ungefär dig själv är att måla och överväga något annat!.

Jag har ett par skåp från ikea (ivar) i mitt lager, som jag vanligtvis byter ut i form av så ofta. Den här gången sökte jag ut en skandinavisk / spetskompetens och att jag fick den med hjälp av dekorativ plast och läderinformation. Utan tvekan är jag inte längre så förtjust i prydnadsplaster, bestämmer mig för en matta och extra naturlig form, men det är himlen förnuftigt med bara en dekorativ plast som det är så rent att släcka när du blir trött. ?ndras till nöjda med fixturerna, som dessutom fick nya ben från panduro.

Det är kul att placera din egen kontakt på några möbler. Trots att jag har en mängd inredning och apparater, är det oundvikligt att några möbler är lägre i olika initiativ, speciellt när du har dina egna krav, och du har dessutom några favoriter, men om du blandar med några nya små möbler, nya konstellationer och omdesignade armaturer känns lite extra skratt!.

Just här in i skåpet. Jag lagrade det trä, men använde marmorplast på luckorna och läderbaserad information på framsidan och som omhändertagen. Ben från panduro. Liksom många ogräs och en uttråkad styv hund :).

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: