Gammalt Kök Diskmaskin

Big Banner

Wondeful Gammalt Kök Diskmaskin Projekt

Wondeful Gammalt Kök Diskmaskin Projekt

Projekt - är inte på något sätt nöjd med min moderna dag ... Det är en vintage orgin kaka från gud vet när .. Haha ​​... Men du är målade i vitt o har exceptionella handtag så det passar dig inte längre utseende så gammal som det är långt . är också ganska glad med mitt kök, bara några arbetsytor, men annars fungerar det verkligen. Men drömköket är på väg, mer modernt med hushållsutrustning i rostfritt stål. Men jag tackar dig för att ha en diskmaskin nu, det är inte längre i alla lägenhetsrättigheter där. Men det är ett radhus iof. Mitt samtal är sofia fransson och är en köksredskapare här hos studio plong ab. Att göra ritkök och delta i växande uppgifter gör mig nöjd. Det är fantastiskt att komma hem till mina klienter och hjälpa dem med sina kök. Kanske behöver du min hjälp? Ebook en kund går till nedan kontakt.

Se även : Söt Kök Monterade Stommar Kök Och Tapeter – Prio Två

Vi har ett kök byggt 1975, med en bar, vita slots och ett matrum. I matsalen har vi ett fönster som vetter mot trädgården och ett fönsterhvelv närmare uppehållsrummet. Jag älskar vårt kök, även om det är lite slitat / karin. Jadå, farväl. Det är mycket större än min ultimata så det är super förstklassigt. Skåp och hyllor är mousserande. Rostfritt stål köksartiklar och hushållsutrustning är från 2006, överlåtelse av stängande ägare - toppen!. Jag har ett stort kök som inte har renoverats eftersom den sista 80-talet. Visst, väggarna och luckorna är målade, men det finns galena luckor med några sprickor och så vidare.

Tja, det är en bit trångt. Men jag planerar att skära en vägg ut till en minikorridor och ta bort pantryet då det skulle vara mycket större. På det hela taget är jag annars nöjd med köket. Har en väldigt bra bänkhylla och handfatets kortlivade sortiment, har en tvättmaskin på marken. Så jag kan vara nöjd även om det är lite för trångt mellan bordet och diskbänken. Mycket drunkande på hundar och katter, de kan alltid vara framför foten. För ett bisarrt syfte kommer barnen och parkera inuti köket också när jag ska göra en sak en smula lite svår att fördela köksdisken med en bakgrund med barbarer och olika saker.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: