Hyra Rum Utan Kök

Big Banner

Wondeful Hyra Rum Utan Kök Sågverket Möten Rum & Kök, Restaurang Och Boende I Höga Kusten

Wondeful Hyra Rum Utan Kök Sågverket Möten Rum & Kök, Restaurang Och Boende I Höga Kusten

Sågverket möten rum & kök, restaurang och boende i Höga Kusten - Kan också & september / juni, juli & augusti: 1-bäddsrum 495/545 kr 2-bäddsrum: 595/645 kr 3-bäddsrum: 745/795 kr fyrabäddsrum: 895/945 sek 50 sek fynd i gå med rum om du är medlem i stf. Frukostbuffé: sek hundra och tio, 60 kronor för ungdomar så mycket som 12. Veganostost hundra tjugo fem bokas två dagar innan. Madrass linne och handenhet hundra sextio kronor. Slutlig rengöring 120 kronor hund i hund: 50 kr / natt (hund är bekvämaste dubbelrum). De mest effektiva sexton platserna ges per natt, eftersom den här ideen är baserad på en komplett och fullständig nattyckel! Alla måltider serveras är lokalt producerade, näringsrika och naturliga. Så boka en barnvakt och förbered dig på en kväll där varje ögon och tandkött kan vara glada. Vi har fastställt en åldersgräns på 15 år eftersom vi inte kan betjäna någon mat utöver våra menyer.

Se även : Tillfällig Montering Bäcklunda Kök Montering Och Kakling Av Ett Bäcklunda Kök – Blåsuts Bygg

Vi har 15 rum och 35 sängar, från ogifta rum till 4-bäddsrum. Maximal av rummen har havsutsikt och är enkla att fylla dina behov av avkoppling och en fantastisk sömn. Du väljer att ta med ditt eget eget sängkläder och senast rengöring av rummet, eller du kan köpa hela paketavtalet och ta den komponenten. På sågverket finns en gemensam badplats (3 st) och ett viloprogram (6 skrivbord). Självhushållskök är tillgängliga för personer som önskar och är fullt utrustade med frysen, du har frysföremål och vi kommer att hantera dem under hela vistelsen. Inom den stora trädgården kan det finnas utrymme för barnen att bära. Kostnader och rumsklasser kan placeras under och du kan göra din bokning direkt till oss på sågverket. Sågverket är placerat helt norr om härnösand, rätt vid början av den höga kusten, i byn rö. Du upptäcker oss intill vattnet och vad som snart ändrats till rö sågverk. Vi är placerade precis vid början av arenas bakgrundswebbplats på nätet på den höga kusten och är rätt startlinje för utflykter vid kusten.

I en vackert utsmyckad vaniljgul landshövdingehus ligger denna hemtrevliga lägenhet. De massiva, krispiga fönstren och den övergripande markplanen gör att villaen simmar i mild. Här är massor av charmiga autentiska funktioner som klänningar, speglade dörröppningar och trägolv - men den vackraste är fortfarande det rymliga matrummet. €? första klass och nöjda valpar är välkomna i ett antal rum. Men måste meddelas vid bokningstillfället. 50 kr / hund och natttid. ?? extra sängar finns att hyra för hundra femtio sek / natt tid. ?? wifi tillgängligt och täckt för besökare. ?? parkering för personbilar.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: