Modern Vedspis Kök

Big Banner

Wondeful Modern Vedspis Kök Old Swedish Cast Iron Cocking Stove In Modern Kitchen | Swedish

Wondeful Modern Vedspis Kök Old Swedish Cast Iron Cocking Stove In Modern Kitchen | Swedish

Modern vedspis kök - Blanda veden. Hårda skogar som ek, oxel, lönn och aska ger många värme. Blanda med bitar av mindre energirikt trä inklusive gran, tall och olika för att minska trycket på intervallet.

Se även : Rustik Kök X In Integrali Sin Kök X / Kök X'In Integrali Nedir - Eodev.Com

Nu är det inte möjligt att laga matlagning. Speciellt om det ligger långt i ett oanvändt och vått hus finns det ett hot att kaminen kommer att bryta ut på lång sikt. Regnvatten som klarar av att gå in i intervallet via skorstenen kan frysa på vintern och mot sprickor.

Träområdet är i allmänhet tänkt att förbereda middag, av den anledningen den lilla veden. Eftersom det inte går att ändra temperaturen så snabbt är det avgörande att man regelbundet lägger till i stället för mycket och sällan. Ett antikt trick för en lägre temperatur är att placera några koppar mynt bland häll och kastrull. Sätt i en ugnstermometer i ugnen för att baka.

Rengör intervallet så snart som ett år. Eliminera brännare och testa att de fungerar vid någon punkt av. Ta en titt på att det är mycket möjligt att röra grillen, skölj i kastrullen om det finns en. Dammsugare bakom kaminen så att luften kan flyta fritt där, se till att eldfasta leran på ugnen är absolut. Rör en specialist kring ett kärl. Det kommer att vara betydligt billigt att ersätta en skadad del än att behöva reparera hela sortimentet.

Sedan slutet av 1800-talet har spettan tagit en enorm region i vårt kök. Till och med idag finns det många gamla utmärkta spettar kvar i våra hus och naturligtvis många nyssyntetiska. Dessa dagar kommer vi att visa skillnaden mellan ett helt nytt och antik träslag.

Förbered inte middagen för svårt, så äter du de utbytbara delarna av middagen. Nära dörren när du har en eldstad. Bäst medan det finns en blandning mellan glöd och flammor är det dags att installera extra trä för att få en jämn kvalitetstemperatur. Då kommer det sannolikt att vara en utmärkt, ren förbränning som utnyttjar mest kraft från träet utan att frigöra riskfyllda gaser.

Upptäck andra idéer som relaterar till ämnet ovan: